Kolin Silta

Mitä

Tuottaa hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen teemalomia yhteistyökumppaneiden kanssa Kolilla

Miksi

Yhteisöllinen vertaistukea, inspiroivia asiantuntijaluentoja sekä yksilöllisiä, luonnonläheisiä tietoisuusharjoitteita yhdistävä hyvinvoinnin edistämistapa

Kenelle

Kaikille jotka kaipaavat sisäistä muutosta kohti parempaa tasapainoa: rauhaa ja elinvoimaa, terveyttä ja elämäniloa

Toivon voivani auttaa ihmisiä kampeamaan itsensä ulos stressipyörästä merkityksellisten kohtaamisten avulla. Kursseilta voi hakea tukea sisäiseen muutosprosessiin, helpotusta stressaavaan elämänvaiheeseen tai inspiraatiota hyvinvoinnin parantamiseen itsehoidon ja paremman itsetuntemuksen keinoin. Toteutustapa on sopivassa suhteessa itsetutkiskelua ja vertaistukea.

Koiraystävät ja luontoelämykset, liikunta, herkullinen kasvisruoka, tunne- ja tietoisuusharjoitteet sekä luovat menetelmät sisältyvät useisiin tapahtumiimme. Perinteinen risusavottakin voi olla terapeuttista ja tasapainottavaa, ja tapahtumassa voidaan lähteä myös poistamaan vanhoja laidunalueiden piikkilankoja läheisistä metsistä. Tarkoitus on vahvistaa luontoyhteyttä, tasapainottaa yksilön fyysistä ja psyykkistä puolta (aktiivista tekemistä ja passiivista olemista, vastaanottamista) sekä tehdä merkityksellisiä tekoja ympäristön hyväksi.