Stressiparantola Kolin Silta

Mitä

Tuottaa Stressitön –teemapäiviä ja -lomia yhteistyökumppaneille.

Miksi

Yhteisöllinen vertaistukea, syvällisiä asiantuntijaluentoja ja yksilöllisiä harjoitteita yhdistävä hyvinvoinnin edistämistapa.

Kenelle:

Yksityisille ihmisille, jotka kaipaavat hengähdystaukoa ja/tai tukea haastavaan elämäntilanteeseen.

Toivon voivani auttaa ihmisiä kampeamaan itsensä ulos stressipyörästä merkityksellisten kohtaamisten avulla. Kursseilta voi hakea tukea sisäiseen muutosprosessiin, helpotusta stressaavaan elämänvaiheeseen tai inspiraatiota hyvinvoinnin parantamiseen itsehoidon keinoin. Toteutustapa on sopivassa suhteessa itsetutkiskelua ja vertaistukea. Parantolan tapahtumat on tarkoitettu pienryhmille. Niihin otetaan kerrallaan max 6 osallistujaa.

Koirat, luonto, liikunta, jooga, ayurvedinen kasvisruoka sekä luovat menetelmät sisältyvät kursseihin. Perinteinen risusavottakin voi olla terapeuttista ja tasapainottavaa, ja kurssilla voidaan lähteä myös poistamaan vanhoja laidunalueiden piikkilankoja läheisistä metsistä. Tarkoitus on vahvistaa luontoyhteyttä, tasapainottaa yksilön fyysistä ja psyykkistä puolta (aktiivista tekemistä ja passiivista olemista) sekä tehdä merkityksellisiä tekoja ympäristön hyväksi.